Tocanita de ardei cu piept de pui

de Angelina_Elena in Pui, 28 Sep 2013 | 8964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 1 kg ardei
  • 1/2 kg rosii
  • 4 cepe mari
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceasca de apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei cu piept de pui:

Spalam ardeii si ii coacem pe plita. Ii intoarcem pe o parte si pe cealalta pentru a se coace uniform.

Dupa ce s-au copt ii punem intr-un vas adanc, presaram putina sare peste ei si ii acoperim cu un capac.

Cand s-au racorit, ii curatam de coaja si ii taiem cubulete indepartand semintele.

Apa lasata de ardei nu o aruncam!!!

Spalam rosiile, le decojim, apoi le taiem cubulete.

Ceapa tocata marunt o calim in uleiul incins.

Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam rosiile si apa.

Acoperim cratita cu un capac si lasam sa fiarba.

Dupa ce au fiert rosiile punem ardeii cu tot cu apa lasata si lasam sa fiarba 10 minute.

Apoi adaugam pieptul de pui taiat cubulete si il lasam sa se caleasca impreuna cu legumele.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Se serveste cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocana de maruntaie de pui cu cartofi pireu